Verzekeraar: Hema

Voor jouw huisdier waar je o goed voor moet zorgen. Sommige dieren worden ziek. Voor een zieke hond of kat kunnen de medische kosten flink oplopen. Met de dierenverzekering van HEMA is jouw hond of kat goed en betaalbaar verzekerd bij een bezoek aan de dierenarts. Zo kun je jouw trouwe beestje alle zorg en aandacht geven. Een hele geruststelling.

Hema huisdierenverzekering pakketten

Hema biedt verschillende verzekeringspakketten aan. Met de basisdekking van de Hema dierenverzekering is standaard al veel gedekt. Een geruststellend gevoel. Zo is jouw hond of kat onder andere verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto’s, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen bij de dierenverzekering. Zo verzeker je jouw hond of kat voor net dat beetje extra en kom je niet voor verrassingen te staan. Hier kun je onder andere kiezen voor de aanvullende dekkingen doorlopende reis, fysiotherapie, gedragstherapie, tandarts, chemotherapie en radiotherapie.

Huisdierenverzekering afsluiten bij Hema

Je berekend je premie eenvoudig via de website van Hema zelf. Je past de huisdierenverzekering volledig af op jou persoonlijke situatie. Vul jouw gegevens en van je huisdier in, stel je verzekering samen en geef aan wanneer de huisdierenverzekering in moet gaan. Ben je er nog niet uit? Doe dan via deze website een huisdierenverzekering vergelijking zodat je makkelijk een keuze kunt maken uit de geschikte dierenverzekering in jouw situatie