Verzekeraar: Petplan

Bij verzekeraar Petplan weten ze alles over het verloop van een dierenleven en welke risico’s daarbij komen kijken. Met de Petplan huisdierenverzekering is het niet langer nodig om je zorgen te maken over onverwachte dierenartsrekeningen. PetPlan biedt voor verschillende huisdieren een verzekering: een hondenverzekering, kattenverzekering of konijnenverzekering.

Petplan de verzekeringspakketten

PetPlan heeft verschillende verzekeringspakketten. Je kunt kiezen voor een pakket wat het best bij jou en je huisdier past. Daarnaast kun je deze nog aanvullen met aanvullende verzekeringen zoals crematie en buitenland dekking.

  • Basis: Met het basis pakket kies je voor een prima zorgverzekering voor je huisdier. Behalve voor operaties ben je met deze verzekering ook gedekt voor andere zaken, zoals medicijnen.
  • Plus: Dit pakket vergoedt meer behandelingen dan een basisverzekering. Naast de vergoedingen van het basispakket, biedt deze verzekering onder andere ook als je huisdier kostbare specialistische onderzoeken moet ondergaan.
  • Totaal: Is de meest uitgebreide huisdierenverzekering. Met het totaal pakket worden je kosten tot 80% vergoed.

Huisdierenverzekering afsluiten bij Petplan

Je berekend je premie eenvoudig via de website van Petplan zelf. Je past de huisdierenverzekering volledig af op jou persoonlijke situatie. Vul jouw gegevens en van je huisdier in, stel je verzekering samen en geef aan wanneer de huisdierenverzekering in moet gaan. Ben je er nog niet uit? Doe dan via deze website een huisdierenverzekering vergelijking zodat je makkelijk een keuze kunt maken uit de geschikte dierenverzekering in jouw situatie.