Verzekeraar: Petsecur

Verzekeraar PetSecur is er voor alle baasjes. Ze streven ernaar om de premie laag te houden om daardoor altijd plezier te hebben met je huisdier. Want samen plezier hebben daar draait het om bij PetSecur. De dekking kies je zelf voor een vast bedrag per maand. Je hebt op die manier de kosten zelf in de hand en komt nooit voor vervelende verrassingen te staan. PetSecur heeft overigens ook goede voorwaarden voor een huisdierverzekering: PetSecur

  • Brede dekking, ook heupen en ellebogen.
  • De hoogste uitkering van Nederland tot € 6.000
  • Ook op vakantie verzekerd
  • Inclusief castratie & sterilisatie
  • Geen wachttijd, meteen verzekerd.

PetSecur de verzekeringspakketten

PetSecur biedt verschillende pakketten aan: BASIS, STANDAARD of EXTRA. Elk van deze drie pakketten kun je uitbreiden met een aanvullend pakket, waarin je gebitsbehandeling en/of crematie, castratie en preventieve zorg kunt opnemen. Op die manier stem je jou huisdierenverzekering af op je persoonlijke situatie.

Huisdierenverzekering afsluiten bij PetSecur

Je berekend je premie eenvoudig via de website van PetSecur zelf. Je past de huisdierenverzekering volledig af op jou persoonlijke situatie. Vul jouw gegevens en van je huisdier in, stel je verzekering samen en geef aan wanneer de huisdierenverzekering in moet gaan. Er is geen wachttijd en je bent meteen verzekerd!